Article conjunt dels dos grups de Govern en relació al Club de Bàsquet (segona part)

Dimecres, 9 d'octubre de 2019 a les 00:06

El senyor Carrillo pretenia un tracte de favor exigint que l’ajuntament li concedís la pista coberta el dia 29 al marge del que digués la Comissió de festes.

El Club de Bàsquet tenia aprovada una subvenció de 2.000 euros, a través del conveni signat amb l’Ajuntament. D’aquesta quantitat concedida no s’ha justificat correctament 962,76 euros, és per aquest motiu que se’ls ha requerit que retornin els diners no justificats degudament. Per exemple, hi ha alguna justificació duplicada com dues factures de dos cursos diferents fets per la mateixa persona en llocs diferents el mateix dia i a la mateixa hora.

Tanmateix el club no ha complert les activitats previstes a la memòria presentada; com el casal d’estiu, ni cap activitat extraescolar durant el curs, no ens consta cap nen inscrit, ni cap equip federat, fets que no justifiquen de cap manera que continuï rebent subvencions de diner públic.

El grups que formem el Govern Municipal lamenta que mitjançant una entitat esportiva es vulgui polititzar la Festa Major, amb escrits que no s’ajusten a la realitat i que assenyalen regidors en particular, la qual cosa indica el caràcter personal i polític de l’assumpte.

Darrera actualització: 09.10.2019 | 13:27