Així, no

Dimecres, 9 d'octubre de 2019 a les 00:07

En finalitzar el darrer Ple Municipal del 19 de setembre, un veí que es va quedar fins al final va dir "així, no", i hi estem totalment d'acord. Els plenaris són espais per debatre lliurament, per exposar les idees que cada grup municipal cregui, però no per a retrets personals, per a disputes infantils o per a sortides de to. Que un regidor del govern anomeni un altre "Alcalde del Facebook" o que un de l'oposició es dirigeixi menyspreant una professional del tema dient "no en té ni idea del que està parlant" són faltes de respecte que estan totalment fora de lloc.

L'Ajuntament disposa d'un Reglament, el ROM, que deixa molt clars els temps d'intervenció i no pot ser que qui presideix deixi convertir el Ple en un espectacle lamentable: tothom parlant a l'hora i sense respectar els temps i faltant-se al respecte. S'ha de fer complir el Reglament a tothom des del primer minut, i no es pot repetir que fins que no s'han arribat a les 2 hores no es facin els primers intents.....una mica tard, oi?

No ens cansarem de dir que tots el grups podem defensar les nostres idees polítiques en llibertat i el nostre projecte de poble, però sempre amb respecte vers els altres i sense perdre les formes. Aquesta crispació no aporta res, i així no anem bé. Els veïns i veïnes ens mereixem un millor govern i també una millor manera de fer oposició. Així, no.

Darrera actualització: 09.10.2019 | 12:50