PLAQUES DE “ZONA VIGILADA” ? VOLEM CÀMERES DE VIGILÀNCIA PER AUGMENTAR LA SEGURETAT

Dimarts, 20 de novembre de 2018 a les 00:11

S’han instal·lat plaques a diversos carrers del Municipi que posa “ZONA VIGILADA”. No, no són per que hi hauran càmeres. Està previst instal·lar una única càmera a Torre Tavernera amb detecció de moviment. No té lector de matrícules. Nosaltres GENT DE VALLROMANES vam proposar fa uns dos anys en PLE que volíem càmeres a les urbanitzacions per augmentar la seguretat davant la inseguretat que pateix el municipi. El Govern ( MxV-ERC + PdeCat ) van votar en contra. Pot ser per l’any 2019, que al maig tindrem eleccions, posaran més càmeres? Nosaltres ens comprometem a què si guanyem les eleccions, entre el 2019/20 s’instal·lin càmeres al municipi.

AUGMENTEN ELS OCUPES A VALLROMANES

Vallromanes s’està convertint en el punt de mira de l’ocupació il·legal d’habitatges. Sobretot de les “màfies” i els denominats “ocupes de luxe”. Ens han fet arribar diversos veïns la seva inquietud i preocupació davant les ocupacions, que van en augment, i de com es veuen obligats a contractar sistemes privats de vigilància ja que temem, que no es poden anar de vacances sense pensar que un dia es trobin la casa ocupada a més de sentir-se vigilats. Tothom hauria de tenir dret a accedir a un habitatge digne però ocupar cases amb les màximes prestacions i amb els serveis de subministrament, en alguns casos gratuïts a costa de tots? Calen prendre mesures immediates per evitar les ocupacions. Millorar i facilitar a les famílies amb dificultats a accedir a habitatges dignes. Cal incentivar i negociar amb els bancs i, propietaris privats, la reducció dels preus de venda o lloguer.

NOSALTRES APOSTEM PER LA DEMOCRÀCIA I LES CONSULTES POPULARS.

El passat dia 1 octubre, l'Ajuntament de Vallromanes va canviar el nom emblemàtic de Passeig de Mas Morera per Carrer de l'1 Octubre. El carrer que va a l'Escola Tres Pins. Es van instal•lar 3 plaques. Dues al carrer (una a una paret i altres dues a fanals. Una d’elles davant la porta de l'Escola Tres Pins de primària.

Gent de Vallromanes va demanar al Govern, que fes una consulta popular per què fos el poble qui decideixi si vol o no canviar el nom del passeig per carrer. El Govern no accepta realitzar una consulta popular i democràtica.

Darrera actualització: 20.11.2018 | 11:56