LA VÍCTIMA, LA INCOMPETÈNCIA I LA MOCIÓ DE CENSURA

Dimecres, 11 d'abril de 2018 a les 00:11

GENT DE VALLROMANES el 2015, després dels resultats electorals vam oferir un Govern de concentració als altres grups, ja que, entenem que tots els grups representen al poble i tots poden aportar molt bones idees per construir. No va ser possible. Vam tractar la possibilitat d'un Govern amb ERC. Ens van menysprear en les negociacions. Vam proposar un tripartit GDV + IVALL + PdeCat (CiU). La Sr Mariluz no va donar la cara per dir, que preferien estar amb ERC.

Ara, MxV – ERC ha decidit fer fora al seu soci PdeCat. Els seus motius tindrà. GDV hem parlat amb els dos grups per saber que ha passat, però intuïm que no ho diuen tot. El poble es mereix saber-ho. Sembla que els dos tenen certa por a exposar les possibles malifetes, que han fet aquests anys junts. No ho diuen perquè l'altre dirà el que ha fet l'altre? Llavors, tots dos són deslleials al poble al no explicar-ho? Però el que no és normal es que el PdeCat vulgui anar de víctima, quan la víctima és el poble per la seva incompetència. És a dir, signen i aproven l'ordenança dels GUALS i després diuen que han votat en contra? Mentida rere mentida. Mai han votat en contra. Fins i tot van impedir fer prosperar una moció per suprimir-los. Al Ple vam veure com la Sra Mariluz va admetre, que no es va llegir el que va signar!! Un acte gravíssim, amb 11 anys al Govern. Què més no haurà llegit i signat? Haurà signat regalar diners?

A principis d'estiu, el PdeCat ens va oferir fer una moció de censura amb IVALL. Ho havíem d'estudiar i quan volíem sentar-nos i escoltar amb atenció, ens deien que parlaríem després d'estiu. Passat estiu, es va posposar per a després de l'1 oct. Després per a després del 21 D. Després per a després de Nadal. Hi Han hagut diverses reunions entre els tres partits per dialogar, entre altres, la moció de censura. Fins i tot al Hotel Augusta. Però realment a que jugaven? A què fossin cessats per jugar al victimisme? Si, la moció de censura hagués estat una opció per donar aire al poble però, es lluita pel bé del poble o es busquen medalles i jugar amb tots?

Darrera actualització: 11.04.2018 | 12:25