Article conjunt dels dos grups de Govern en relació al Club de Bàsquet (primera part)

Dimecres, 9 d'octubre de 2019 a les 00:04

Des del Govern Municipal, no permetrem que la Festa Major es polititzi i continuarem treballant perquè ningú se senti exclòs i continuarem vetllant per la participació de totes les entitats.

Cal que tothom conegui que els senyors Carrillo i Marimon, vicepresident i president del Club de Bàsquet Vallromanes són alhora regidors del grup municipal GdV a l’oposició, i estan polititzant una entitat esportiva i amb això no li fan cap favor a la pràctica de l’esport.

El Govern Municipal, conscient de la importància d’oferir l’activitat de bàsquet dins del programa de Festa Major, i d’acord amb la Comissió de Festes,  va oferir, verbalment i per escrit, al CB Vallromanes tres dies possibles perquè se celebrés el torneig: dissabte 21, diumenge 22 i divendres 27. L’Ajuntament va notificar electrònicament aquestes dates alternatives al CB Vallromanes. El dia 29 hi havia previstes activitats a la pista coberta que impedien fer el 3x3 de bàsquet, ja que tenien necessitats diferents com per exemple tancar les cortines per l’activitat dels avions de paper, mentre l’activitat del bàsquet requeria les cortines obertes i una tarima que era incompatible amb l’altre activitat del matí. A més a més, en cas de pluja calia traslladar la ballada de sardanes i la trobada de xapes de cava a la pista coberta.

Darrera actualització: 09.10.2019 | 13:29