Vallromanes es prepara per rebre els Reis d’Orient

Divendres, 28 de desembre de 2018 a les 11:00

Fins al 2 de gener pots inscriure’t per acompanyar els Reis d’Orient a la cavalcada que se celebrarà el dia 5 de gener. Per això, cal que omplis prèviament el formulari que trobaràs aquí. El 2 de gener a les 19 h al Casal de Cultura es farà la reunió informativa amb els pares dels participants i amb els col·laboradors i col·laboradores.

Cavalcada

Els Reis d’Orient arribaran a cavall el dissabte 5 de gener, a les 17 h a la plaça Mas Morera on adoraran el Nen Jesús del Pessebre Vivent i berenaran xocolata amb tots els nens i nenes del municipi.

Seguidament, Ses Majestats, acompanyats dels seus patges i carrosses carregades de regals, iniciaran la cavalcada que finalitzarà al Casal, on seran rebuts per l’alcalde, David Ricart, i recolliran les cartes amb tots els desitjos dels infants de Vallromanes.

Aquest any, el recorregut passarà per la Rambla de Vallromanes (no faran aturada per menjar torrons), Plaça de l’Església, avinguda de Vilassar de Dalt, carrer Llevant, carrer del Migdia i carrer del Casal.

Darrera actualització: 28.12.2018 | 11:44