Una cinquantena d’empreses i associacions turístiques comparteixen experiències i coneixements a Vallromanes

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 16:30

Mig centenar d’empreses, associacions i ens turístics van participar aquest dimecres, dia 27, a Vallromanes en la jornada TurismeVallès 2019, una trobada anual que té com a objectiu oferir un espai de coneixement i d’intercanvi d’experiències entre els agents públics i privats del sector turístic del Vallès Oriental.

La trobada, que es va celebrar a l’Ecoresort Mas Salagros, va ser presidida per l’alcalde i president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, David Ricart; el diputat delegat de turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Sàmper; i el conseller de turisme del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Isidre Pineda.

Durant la jornada, es van presentar experiències d’empreses turístiques de la comarca, entre elles la de l’Ecoresort Mas Salagros de Vallromanes, el primer ecoresort 100% ecològic de l’estat espanyol. També es van lliurar els distintius Compromís per la sostenibilitat Biosphere i els diplomes de la xarxa de Punts d’Informació Turística 2018.

La jornada va finalitzar amb un sorteig de quatre caixes regal d’Aire Ancient Baths Vallromanes i un tast de vi DO Alella a càrrec del Consorci de la DO Alella.

Darrera actualització: 28.02.2019 | 16:46