Treballs de millora i manteniment a la via pública

Dimecres, 18 d'abril de 2018 a les 13:15

L’Ajuntament està realitzant un conjunt de treballs de millora i manteniment a la via pública per millorar les condicions d’accessibilitat dels vianants i evitar l’acumulació de les aigües superficials en diferents punts.

Una de les actuacions és la construcció d’un interceptor d’aigües pluvials al costat de la finca Can Prat per reconduir-les cap a la riera i evitar que s’acumulin al carrer. D’altra banda, s’ha col·locat una reixa en la intersecció entre l’avinguda Vilassar de Dalt i Can Trampis per facilitar la recollida de les aigües superficials procedents d’aquesta avinguda. Aquestes dues actuacions han estat executades per l’empresa AMSA per un import de 6.040,66€ (IVA inclòs).

La Brigada municipal ha realitzat treballs de neteja i manteniment en el tub de conducció de les aigües superficials, a l’altura de Mas Morera-Ca l’Agustí, i també a la llera de la riera per retirar el material erosionat per les pluges.

Voreres

Una de les actuacions que s’està duent a terme és la construcció d’una vorera al carrer Vista Alegre, al tram comprès entre el carrer Alella i la Rambla de Vallromanes. Aquests treballs són realitzats per l’empresa AMSA per un import de 6.177,78€ (IVA inclòs).

D’altra banda, la Brigada municipal ha reparat el enrajolat de la vorera de la farmàcia, deteriorat pel seu ús, per millorar la seguretat dels vianants.

També la Brigada municipal ha treballat en la reubicació dels contenidors de residus, recuperant espais de les voreres. Aquesta reorganització s’ha fet al carrer Santa Quitèria, Torre Tavernera i a la zona de l’Escola bressol.

Darrera actualització: 18.04.2018 | 14:40