Torna el programa 'Anem al teatre'

Dimarts, 1 de desembre de 2020 a les 10:21

Aquest divendres, 4 de desembre, segueixen les activitats de teatre, música i dansa a les escoles del programa Anem al teatre, una iniciativa de l’Ajuntament de Vallromanes i de la Diputació de Barcelona que té com a objectiu potenciar la cultura i l’art entre la població infantil i juvenil mitjançant el marc educatiu.

L’Ajuntament, mitjançant la Fundació Associació Cultural de Granollers i la col·laboració dels centres escolars, ha programat per al curs 2020-2021 nou espectacles de teatre, dansa o audicions de música, adequats als diferents nivells educatius, des de l’educació infantil fins a la secundària. Entre ells, hi ha obres en anglès, com la del pròxim divendres.

 El programa Anem al teatre és sufragat per l’Ajuntament, que n’assumeix gran part del cost, i per la Diputació de Barcelona, que atorga al Consistori una subvenció. Les famílies de l’alumnat hi fan una petita aportació econòmica per funció.

 Santa's Boots

Aquest divendres, la companyia IPA Productions entretindrà els més menuts de l'Institut Escola Els Tres Pins, de P3 a P5, amb Santa's Boots, una representació en anglès sobre la figura de Santa Claus. L’obra es farà al Casal de Cultura.

Darrera actualització: 01.12.2020 | 10:23