Sopar de Sant Jordi amb novetats

Dimecres, 5 d'abril de 2017 a les 10:10

El tradicional Sopar de Sant Jordi, que aquest any arriba a la novena edició consecutiva, introdueix canvis en el disseny de format. La celebració tindrà lloc el dissabte 22 d’abril a les 21h al Casal de Cultura. Els tiquets es poden comprar fins al dimarts 18 d’abril.

L’edició d’enguany compta amb l’actor Xavi Siles com a mestre de cerimònies i té un format musical diferent, amb concert de cloenda a càrrec del grup Clover. Durant el sopar hi haurà, a més del tradicional recital de poesies, cançons sorpresa i participació d’escriptors.

El menú, elaborat un any més pel restaurant Can Poal, consistirà en flam de carbassa amb nata agra, pipes i verds; costella de porc lacada amb mel de Vallromanes, soja i patates rosses; i per postres, raviolis de pinya amb mousse de iogurt i menta. El preu del tiquet és de 26€ i es pot comprar fins al dimarts 18 d’abril al Casal de Cultura.

Darrera actualització: 05.04.2017 | 10:54