S’inicien les inscripcions al Casal de Nadal

Dimecres, 28 de novembre de 2018 a les 14:00

Fins al 14 de desembre es poden fer les inscripcions al Casal de Nadal, l’espai de lleure i cultura pensat per als més menuts. Aquest any arriba amb una àmplia varietat de tallers, centrats en la temàtica festiva nadalenca.

Al Casal de Nadal poden participar els infants de 3 a 12 anys (de P3 fins a 6è curs d’educació primària). Les inscripcions es poden fer al Casal de Cultura, on s’haurà de presentar emplenada la fitxa d’inscripció (que pots trobar aquí).

Activitats

Les activitats programades són una gimcana nadalenca, un mural dels desitjos, un conte teatralitzat, decoracions per a l’arbre, cuina, maquillatge i perruqueria de fantasia, creació de postals 3D, decoracions per a l’arbre de Nadal, una garlanda de llufes, un karaoke de nadales i ball.

Les places són limitades i cal un mínim d’inscrits per iniciar el taller.

Dies i preu

El Casal de Nadal  tindrà lloc els dies següents: el dilluns 24 de desembre, el dijous 27 de desembre, el divendres 28 de desembre, el dilluns 31 de desembre, el dimecres 2 de gener, el dijous 3 de gener i el divendres 4 de gener. L’horari és de  9 h a 13.30 h amb acollida matinal gratuïta a les 8.30 h. El preu per dia és de 12 € i tenen un 10% de descompte les famílies nombroses, monoparentals i el segon germà inscrit.

Darrera actualització: 28.11.2018 | 14:52