Resum dels acords del Ple de 20 de juliol de 2017

Divendres, 21 de juliol de 2017 a les 14:30

Entre altres punts, el Ple aprova la sortida de l’Ajuntament del Consorci Teledigital Mollet i el codi de conducta dels alts càrrecs.

Aquest dijous, 20 de juliol, s’ha celebrat sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament. L’alcalde, David Ricart, ha excusat assistència per motius de salut i la sessió ha estat presidida per l’alcaldessa accidental, Mariluz Muñoz.

Aprovació de l’acta de la sessió anterior de data 18.05.2017. Votació: A favor: MxV-ERC, PDECAT. Abstenció: IVALL i GdV. L’acta queda aprovada.

Proposta relativa a la modificació de crèdit 10/2017 mitjançant crèdit extraordinari. Proposta de modificació per a l’adquisició d’un programari específic de gestió esportiva, un sistema d’elaboració de carnets amb xip i un sistema de control d’accés amb lectors mitjançant el procediment del contracte menor, amb el contractista VECTOR D.A. SL per un import de 5.801,15 € (IVA inclòs). Votació: A favor: MxV-ERC, PDECAT. En contra: GdV. Abstenció: IVALL. La proposta queda aprovada.

Proposta relativa a la modificació de crèdit 12/2017 mitjançant transferència de crèdit. Proposta per millorar la flota de vehicles del servei de la Guàrdia Municipal amb la contractació del renting d’un vehicle. El cost mensual és de 981,84€ (IVA inclòs), el que significa 2.945,52€ per al que queda de l’any 2017. Votació: A favor: MxV-ERC, PDECAT. Abstenció: IVALL i GdV. La proposta queda aprovada.

Proposta relativa a l’increment retributiu de les retribucions per a l’any 2017. Aprovar l’increment retributiu de l’1 per cent de les retribucions del personal al servei de l’Ajuntament amb efectes des de l’1 de gener de 2017, d'acord amb la Llei 3/2017, de 27 de juny, de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2017. Votació: s’aprova per unanimitat.

Proposta d’acord sobre la verificació del Text refós de la modificació puntual núm. 9 PMU-1 Ajuntament, PMU-3 Cal Pirrot, PPU-4 el Llac i carrer Vista Alegre. Verificar el Text refós de la modificació puntual del POUM núm. 9 PMU 1 Ajuntament, PMU 3 Cal Pirrot, PPU 4 El Llac i Carrer Vista Alegre, que incorpora les prescripcions de la Comissió territorial d’urbanisme de Barcelona adoptades en sessió de 27 d’abril de 2017. Votació: A favor: MxV-ERC, PDECAT. En contra: GdV. Abstenció: IVALL. La proposta queda aprovada.

Proposta d’acord sobre aprovació del codi de conducta dels alts càrrecs de l’Ajuntament de Vallromanes. D’acord amb l’article 55.3 de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, els ens locals han d’aprovar un codi de conducta dels seus alts càrrecs. Aquest codi conté els principis ètics i de bon govern a què s’han de sotmetre els alts càrrecs, així com les normes de conducta per les quals s’han de regir, que inclouen, a més d’uns compromisos generals, els compromisos en relació amb els conflictes d’interessos i grups d’interès i els compromisos en relació amb la ciutadania. Votació: s’aprova per unanimitat.

El text íntegre del codi de conducta el trobaràs a la documentació adjunta.

Moció presentada pels grups municipals Independents de Vallromanes i Gent de Vallromanes per sol·licitar la sortida de l'Ajuntament de Vallromanes del Consorci Teledigital Mollet (Vallès Visió).  Votació: A favor: IVALL, GdV, PDECAT. En contra: MxV-ERC. La moció queda aprovada.

Els acords adoptats són:

“Primer. Exigir al govern municipal la sortida immediata de l’Ajuntament de Vallromanes del Consorci Teledigital Mollet i per tant la sortida de Vallès Visió des d’avui mateix, dia 20 de juliol de 2017.

Segon. Deixar de pagar la quota mensual a aquest Consorci a partir d’aquest mateix mes de juliol 2017.

Tercer.  Notificar aquest acord al Consorci Teledigital Mollet gestor de Vallès Visió.

Quart. Destinar la totalitat de la partida que paguem anualment a aquesta televisió a aquelles necessitats que tingui Vallromanes.”

El text íntegre de la moció el trobaràs a la documentació adjunta.

Darrera actualització: 25.07.2017 | 14:56