Ràdio Vallromanes emet un especial de la Diada

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 10:40

El programa de Ràdio Vallromanes L’Hora Poètica, produït i conduït pel Grup Poètic de Vallromanes, ha preparat un especial amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya i com a preludi de l’inici de la nova temporada de programació, que arrenca el 16 de setembre.

L’especial fa un recorregut històric de l’11 de setembre de 1714 a l’actualitat amb poesies de Josep Carner, Francesc Matheu, Àngel Guimerà, Miquel Martí i Pol i Salvador Espriu, i inclou un text de Joan Puigcerver, del Grup Poètic de Vallromanes. Joan Puigcerver també ha elaborat el guió -basat en el llibre Història de Catalunya, de Toni Soler, i El llibre negre de Catalunya, de Josep M. Ainaud de Lasarte- i la narració. Hi han posat veu els col·laboradors i col·laboradores de la programació de Ràdio Vallromanes Mª Dolors Bastida, Alicia García, Ferran Martínez i Albert Pocurull i el vallromaní Carles Savalls. El muntatge i arranjament musical han anat a càrrec de Ferran Martínez i del tècnic de so de l’emissora, David Mairal.

El programa s’emetrà dimarts 10 de setembre a les 18 h i dimecres 11 de setembre a les 10 h per la 94.4 FM. Durant el mes de setembre, es podrà escoltar dins de l’horari habitual de L’Hora Poètica (els dimecres a les 21 h i els dijous a les 11 h). També estarà disponible el podcast al web de Ràdio Vallromanes (http://radio.vallromanes.cat/radios/)

Darrera actualització: 06.09.2019 | 10:44