Obert el programa Consolida’t per a pimes i autònoms

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 11:25

PIMEC, amb la col·laboració de l’Ajuntament, torna a programar a Vallromanes una nova edició del Consolida’t, un programa d’assessorament personalitzat gratuït per a professionals autònoms per donar-los eines i instruments clau per millorar els seus negocis. Al llarg de les diferents edicions, 5 persones del municipi hi han participat.

El programa, subvencionat íntegrament per la Generalitat de Catalunya, va destinat a:

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones treballadores autònomes donades d’alta al règim d’autònoms i integrades en una societat civil privada, una comunitat de béns o societat limitada (amb menys de 4 persones contractades i una facturació inferior a 500.000€).
  • Persones treballadores autònomes que han fet fallida en els seus negocis i que volen iniciar una nova activitat laboral mantenint-se en el mateix règim, així com els joves inscrits a la Garantia Juvenil i que hagin accedit als ajuts per a constituir-se com a autònoms, impulsats també per la Generalitat.

Les persones interessades a participar-hi o per més informació han d’enviar un correu electrònic a ribes.autonoms@gmail.com o bé eschmoll@pimec.org o poden contactar telefònicament al 934 964 500. L. Ribes / E. Shmoll

Amb aquest programa l’Ajuntament segueix treballant per al foment de l’ocupació i en el suport als professionals autònoms per consolidar, enfortir i reinventar el seu negoci.

Més informació de l'edició 2020 en aquest enllaç.

 

*Erròniament dèiem que la Fundació Universitària Martí l'Humà havia programat l'edició a Vallromanes quan havia de dir PIMEC.

Darrera actualització: 28.05.2020 | 13:03