´Novembre’, de Roser López Espinosa ‘, al Casal de Cultura

Dijous, 1 d'octubre de 2020 a les 09:48

La coreògrafa i ballarina granollerina Roser López Espinosa portarà Novembre aquest dissabte, 3 d’octubre, a les 20.30 h al Casal de Cultura.

Novembre és un terreny lúdic on tres ballarins construeixen un paisatge en comú, on s’enreden els cossos, els jocs físics, els mecanismes i on es posa en valor el joc. Un entramat sense fi, que ens parla del grup i de la col·laboració, de l’espai propi i compartit, del plaer de jugar i de la imaginació.

Les entrades es poden comprar en línia mitjançant la plataforma Entrapolis. El preu és de 12 € (6 € per als majors de 65 anys i menors de 30).

Treball internacional

Graduada en Dansa Contemporània a la MTD / Escola Superior d'Arts d'Amsterdam, Roser López Espinosa ha treballat amb Àngels Margarit, Cesc Gelabert, Pere Faura, el director Iago Pericot i el cineasta Isaki Lacuesta, entre d'altres. El seu treball coreogràfic s'ha programat a festivals de referència d'Europa i Amèrica Llatina, així com a Egipte, Canadà i el Japó.

Roser López Espinosa ha obtingut diversos reconeixements pel seu treball com a creadora, entre ells el Premi Millor Coreografia 2019 als XXII Premis de la Crítica.

Mesures de seguretat per la COVID-19

El Casal de Cultura compta amb un protocol per garantir les mesures de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19. Pots consultar-lo en aquest enllaç.

Darrera actualització: 01.10.2020 | 09:49