Mesures a Vallromanes per garantir la seguretat sanitària en les Eleccions al Parlament de Catalunya 2021

Dimecres, 10 de febrer de 2021 a les 14:06
  • L’Ajuntament ha adoptat una sèrie de mesures al local electoral (el gimnàs de l’Institut Escola Els Tres Pins) per complir el protocol del Procicat per la COVID-19 i garantir la seguretat sanitària als vallromanins i vallromanines, tant de les persones que hi vagin a votar com de les que formaran part de les meses electorals el pròxim diumenge, 14 de febrer.

Votació amb la màxima seguretat

En aquests comicis,1.859 vallromanins i vallromanines podran exercir el seu dret a vot. Hi haurà tres meses electorals. Cada una d’elles se situarà en un lateral del recinte, la qual cosa permetrà mantenir una gran distància entre els tres punts. L’entrada i la sortida es farà per portes diferents per evitar creuaments. Els electors i electores accediran al punt de votació des de l’entrada habitual a l’institut escola i abandonaran el recinte per l’altra porta (la que dona al pati). L’accés es farà de manera esglaonada per evitar aglomeracions i per poder respectar la distància d’1,5 metres, tant a dins com a fora del local electoral. En tot moment, caldrà seguir les indicacions del personal responsable de seguretat sanitària, que vetllarà pel compliment de les mesures preventives. Els membres de les meses comptaran amb material i equips de protecció,

Abans, durant i després de la jornada, es reforçarà la neteja per garantir la higiene i desinfecció de l’espai i del seu entorn.

Horari

El col·legi electoral obrirà a les 9 h i tancarà a les 20 h. La Generalitat recomana portar el vot preparat des de casa i anar a votar segons les franges horàries següents (és recomanable, no obligatori):

  • 9 h a 12 h: els col·lectius de risc.
  • 12 h a 19 h: les persones que no pertanyen a un col·lectiu de risc ni en quarantena.
  • 19 h a 20 h: les persones en quarantena.

Candidatures

Les candidatures proclamades per la Junta Electoral Provincial de Barcelona es poden consultar en aquest enllaç.

Darrera actualització: 10.02.2021 | 14:07