L’Escola bressol i Els Tres Pins reobriran el dilluns 8 de juny

Divendres, 5 de juny de 2020 a les 13:49

Amb l'entrada de Vallromanes a la fase 2 de la desescalada dilluns 8 de juny (anunciada aquest divendres en roda de premsa pel Ministeri de Sanitat), l’Escola bressol municipal i Els Tres Pins reobriran per als infants de famílies que necessitin conciliació laboral i per oferir serveis educatius voluntaris. Als centres s’hauran de mantenir les mesures de prevenció higièniques i sanitàries. La reobertura es farà d’acord al Pla establert pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Escola Els Tres Pins

L’escola Els Tres Pins obrirà de 9 h a 13 h. L’assistència serà voluntària, amb cita prèvia. No hi haurà classes lectives, sinó atenció personalitzada o en grups reduïts. La reobertura no implicarà la suspensió telemàtica del curs. Aquest seguirà en línia fins a la seva finalització, el 19 de juny.

Grups

-De P3 a P5. El centre oferirà un espai d'acollida als nens i nenes de 3 a 6 anys de famílies que necessitin conciliació laboral (les persones progenitores hauran de presentar una declaració responsable). Els grups seran reduïts: màxim 8 infants de P3 i 10, de P4 i P5.

-. L’atenció presencial per a l’alumnat de 6è té com a objectiu tancar l’etapa educativa. Es farà en grups reduïts (màxim 13 alumnes).

-De 1r a 5à. L’alumnat de 1r a 5è podrà fer tutories individuals a petició del tutor/a.

El menjador es mantindrà tancat.

Escola bressol

L’Escola bressol municipal obrirà de 9 a 15 h només per als infants de P1 i de P2 del curs 2019-2020 de famílies que necessitin conciliació per motius laborals  (en cap cas per als de 0-1 anys, ja que es considera el grup de més vulnerabilitat per la immaduresa del sistema immunitari).

Les zones es reorganitzaran amb un màxim de 5 nens i nenes per espai. Hi haurà servei de menjador*.

 

*Inicialment, es deia erròniament que no hi hauria servei de menjador, quan en realitat aquest es manté.

Darrera actualització: 06.06.2020 | 12:54