Les piscines municipals obriran el 6 de juliol només per a les persones veïnes de Vallromanes

Dilluns, 29 de juny de 2020 a les 15:00

Les piscines municipals obriran el dilluns 6 de juliol només per a les persones empadronades a Vallromanes amb una sèrie de limitacions horàries i d’aforament per garantir totes les mesures higièniques i de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19. La temporada d'estiu finalitzarà el 13 de setembre.

Es permetrà un aforament màxim de 186 persones i només podran accedir a les instal·lacions els vilatans i vilatanes del poble. “En reduir l’aforament, volem donar prioritat a les persones veïnes de Vallromanes”, assenyala el regidor d’Esports, Jordi Alburquerque.

Funcionament

Per poder mantenir la distància mínima de seguretat interpersonal i evitar aglomeracions, s’establiran dos torns: de matí, 10 h a 14 h; i de tarda, de 16 h a 20 h. La compra de tiquets i l’accés a les instal·lacions només es podrà fer entre les 10 h i les 12 h i entre les 16 h i les 18 h. Abans d’accedir al recinte, es farà control de temperatura corporal.

Per adquirir l’entrada, s’haurà de mostrar algun document que acrediti que el lloc de residència és Vallromanes. Es permetrà la compra anticipada dins de la franja horària de venda (de 10 h a 12 h i de 16 h a 18 h).

El preu de l’entrada per torn serà de 3 euros (no hi haurà abonaments). Aquest any, no serà gratuït el primer dia d'obertura de les instal·lacions per evitar aglomeracions.

Entre les 14 h i les 16 h i després de les 20 h, es realitzaran tasques de neteja i desinfecció. Com a mesures preventives, no hi haurà gandules i els vestidors estaran tancats (només s’obriran els lavabos).

Darrera actualització: 29.06.2020 | 17:24