L’Àrea51 i l’Oficina Jove del Vallès Oriental organitzen una xerrada sobre les feines d’estiu per als i les joves

Dimarts, 16 d'abril de 2019 a les 10:00

L’espai jove Àrea51 i el Servei de Treball de l’Oficina Jove del Vallès Oriental organitzen per al dijous 25 d’abril una xerrada adreçada als i a les joves de més de 16 anys sobre les feines d’estiu. En aquesta sessió, s’explicarà quins llocs de treball són els més demanats en els mesos estivals i es donaran a conèixer les eines més efectives en la recerca de feina.

En aquesta trobada, els i les joves coneixeran quins són els sectors que més necessitats tenen per cobrir places de temporada, bé perquè el seu personal fa vacances o per un augment del volum de la feina relacionat amb el turisme i major consum de serveis. També es parlarà de les característiques d’aquestes feines, que s’ofereixen a jornada completa, temporal o per hores, i quins estudis i experiència sol·liciten. D’altra banda, s’explicaran quins passos s’han de seguir en la recerca d’una feina per a un temps determinat.

La sessió, gratuïta, tindrà lloc el dijous 25 d’abril de 18 h a 19 h a l’espai jove Àrea51. Les persones interessades a assistir-hi han de fer inscripció prèvia a l’Àrea51 o mitjançant WhatsApp al número 638 300 982.

Darrera actualització: 16.04.2019 | 10:00