L’Ajuntament reubica contenidors de residus per fomentar-ne el reciclatge

Divendres, 12 de juny de 2020 a les 10:18

L’Ajuntament ha traslladat alguns contenidors de residus a altres punts propers per situar-los amb les altres fraccions de recollida selectiva i resta, de manera que en una mateixa àrea es puguin trobar tots o la gran majoria dels dipòsits: paper-cartró, vidre, envasos lleugers, matèria orgànica i rebuig. L’objectiu és evitar al màxim que els veïns i veïnes hagin d’anar d’un carrer a un altre amb les diferents bosses i facilitar-ne el reciclatge.

L'Ajuntament recorda la importància de separar correctament la brossa des de casa i dipositar-la als contenidors corresponents. La recollida selectiva comporta un estalvi energètic i de materials, ja que evita que els residus es destinin a abocadors o incineradores i possibilita la fabricació de nous productes. 

Millora de la seguretat viària

D'altra banda, també s'han traslladat contenidors que se situaven en punts que dificultaven el pas del camió de recollida i la visibilitat del trànsit rodat o impedien la circulació simultània de dos vehicles que anaven en diferent sentit de la marxa. Amb aquest canvi, es millora la seguretat viària.

Darrera actualització: 12.06.2020 | 10:50