L’Ajuntament presenta cinc projectes al Programa General d’Inversions de la Diputació

Dimarts, 3 de novembre de 2020 a les 08:18
  • L’Ajuntament ha presentat cinc projectes al Programa General d’Inversions (PGI) de la Diputació de Barcelona, que dona suport econòmic a ajuntaments, consells comarcals i entitats municipals descentralitzades per promoure la nova inversió i el manteniment i reposició d’inversions.

El consistori vallromaní ha sol·licitat subvencionar la reforma de la Zona Esportiva Municipal (ZEM), que preveu, entre altres actuacions, l’adequació de la piscina per fer-la accessible a les persones amb mobilitat reduïda; el canvi de paviment a la pista poliesportiva; vestidors nous; un gimnàs; i tres noves pistes de pàdel. L’execució, que es realitzarà en aquest mandat, comptarà també amb l’ajut econòmic del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat (PUOSC). A l’octubre de 2019, es va celebrar un procés de participació ciutadana, mitjançant una enquesta, per conèixer la necessitat de millorar les instal·lacions esportives i les actuacions prioritàries a realitzar-hi (pots consultar-ne els resultats en aquest enllaç).

L’Ajuntament també ha presentat al PGI la substitució d’una part de les canonades de la xarxa d’aigua potable de Torre Tavernera i del carrer Marinada, algunes d’elles en estat de deteriorament. La proposta preveu el reemplaçament del material dels conductes per polietilè.

La sol·licitud de subvencions en aquest programa de la Diputació es completa amb dos projectes més: la millora de la climatització al Casal de Cultura, amb la reparació dels compressors d’aire; i la renovació dels parcs infantils, amb jocs nous i la substitució d’antics.

Subvencions sol·licitades al PGI

  • Reforma del ZEM: 105.000
  • Canvi de canonades d’aigua a Torre Tavernera: 109.000 €
  • Canvi de canonades d’aigua a carrer Marinada: 35.000 €
  • Millora de la climatització del Casal de Cultura: 9.000 €
  • Renovació dels parcs infantils: 54.000 €
Darrera actualització: 03.11.2020 | 08:18