L’Ajuntament es reuneix amb la Generalitat per demanar la posada en funcionament al més aviat possible de la línia de bus Vallromanes-estació de tren de Montmeló

Dimarts, 16 de juliol de 2019 a les 10:00

L’alcalde, David Ricart, i el regidor de Mobilitat, Jordi Alburquerque, s’han reunit aquest dilluns, 15 de juliol, amb la directora de Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat a Barcelona de la Generalitat de Catalunya, Mercè Santmartí, per seguir treballant en la posada en funcionament de la nova línia d’autobús que ha de connectar Vallromanes amb l’estació de tren de Montmeló i fer-la realitat al més aviat possible.

David Ricart i Jordi Alburquerque han insistit en la necessitat d’aquest servei per al municipi, ja que donarà resposta a la demanda dels vallromanins i vallromanines per millorar la connexió amb les línies de tren en direcció a Barcelona en dies feiners per motius d’estudi i de feina. Actualment, Vallromanes no disposa de cap connexió amb l’estació de Montmeló.

Amb la nova línia de bus, els veïns i veïnes de Vallromanes que vulguin viatjar en tren en direcció a Barcelona no hauran de desplaçar-se fins a l’estació de tren de Granollers. Des de la capital del Vallès Oriental, l’accés a Barcelona es realitza amb un tiquet de 3 zones tarifàries mentre que des de Montmeló, cal disposar-ne d’un de 2.

 

Més millores

D’altra banda, David Ricart i Jordi Alburquerque també han demanat a la Generalitat estudiar la possibilitat de millorar les freqüències dels autobusos que fan el trajecte Vallromanes-Barcelona.

Darrera actualització: 16.07.2019 | 10:01