La meitat dels usuaris del Servei Local d’Ocupació de Vallromanes han estat candidats en ofertes de feina en el darrer mig any

Dijous, 18 de gener de 2018 a les 00:00

30 usuaris dels 64 del Servei Local d’Ocupació de Vallromanes han participat en algun procés selectiu de feina des que es va posar en marxa, al juliol.

Durant aquest període, tres empreses de Vallromanes s’han adreçat al servei municipal, que s’ofereix conjuntament amb Vilanova del Vallès, per cobrir llocs de treball amb persones inscrites en aquesta prestació. Durant aquest mig any, s’han organitzat vuit formacions amb 29 usuaris.

El Servei Local d’Ocupació ofereix assessorament laboral per a les persones en recerca de feina del municipi de Vallromanes i és una eina per a la gestió de recursos humans de les empreses que necessitin incorporar personal, ja que posa en contacte les persones que busquen feina amb les ofertes de treball de les empreses del territori. Les companyies que necessiten personal se’ls ofereix la possibilitat de publicar les ofertes de feina, de fer la preselecció de candidats i se’ls informa en matèria de contractació i subvencions.

A més, el Servei Local d’Ocupació estableix un itinerari ocupacional personalitzat per als demandants de feina i ensenya eines per la millora en la recerca de feina, formació ocupacional i orientació laboral.

Recerca de feina:

Per inscriure’s al Servei Local d’Ocupació s’ha de demanar cita prèvia per a la realització d’una entrevista ocupacional. Mitjançant la primera entrevista, es recull la sol·licitud de feina i s’incorpora a la Borsa de Treball.

Per concretar dia i hora d’entrevista a l’Ajuntament, s’ha de contactar amb Sara Rivera al telèfon 93 572 91 59 o per e-mail riverams@diba.cat.

Recerca treballadors:

S’ha de contactar amb Sara Rivera al telèfon 93 572 91 59 o per e-mail riverams@diba.cat.

Horari d'atenció:

Els dijous de 9.30 a 13.30h a l’Ajuntament de Vallromanes

Darrera actualització: 18.01.2018 | 10:35