La 35a edició de les Nits Musicals de Vallromanes recupera les instal·lacions del Club de Golf en el primer concert

Dimarts, 25 de juny de 2019 a les 08:30

El programa de la 35a edició del festival de les Nits musicals de Vallromanes dona el tret de sortida aquest dissabte 29 de juny (22 h) amb el grup Cosmos Quartet, i recuperant entre els escenaris les instal·lacions del Club de Golf Vallromanes.

El cartell, seleccionat per la comissió de les Nits musicals de Vallromanes, es completa amb tres propostes més de molta qualitat: Concert Recital amb Ulrike Haller i el Cor de Cambra de Granollers (dissabte 6 de juliol, 22 h, Casal de Cultura), Club Monteverdi (Dissabte 13 de juliol, 22 h, Casal de Cultura) i Quinteto Dequera (dissabte 20 de juliol, 22 h, Casal de Cultura).

El preu de l’entrada és de 6€ (gratuïta per als abonats i abonades al Casal) i es pot comprar mitjançant la plataforma www.entrapolis.com o presencialment al Casal de Cultura.

 

PROGRAMACIÓ

Cosmos Quartet. Dissabte 29 de juny, 22 h, Club de Golf Vallromanes

Malgrat la seva joventut, el Cosmos Quartet ha aconseguit un ampli reconeixement amb diferents premis internacionals. Compta com a intèrprets: Helena Satué (violí), Bernat Prat (violí), Lara Fernández (viola) i Oriol Prat (violoncel).

En aquest vídeo, l’Andrea de Escalada, de la comissió de les Nits musicals de Vallromanes, parla d’aquest primer concert.


Concert Recital amb Ulrike Haller i el Cor de Cambra de Granollers. Dissabte 6 de juliol, 22 h, Casal de Cultura

Es presentarà un concert en dues parts. A la primera, la soprano Ulrike Haller, acompanyada d'Emili Blasco al piano, interpretarà peces de Clara Shumann i Johannes Brahms. A la segona, s'incorporarà el Cor de Cambra de Granollers que, dirigit per Josep Vila Jover, interpretarà obres d'Antonio Vivaldi, Felix Mendelssohn i Gabriel Fauré.

Podeu sentir un tastet del concert en aquest vídeo.


Club Monteverdi. Dissabte 13 de juliol, 22 h, Casal de Cultura

Sis personatges en un apassionant i divertit joc de cites creuades. Busquen la seva mitja taronja, emocions fortes o simplement gaudir d’una bona experiència. Tots esperen trobar algú especial que encengui la seva flama. Cites romàntiques, furtives, a cegues, inesperades, fortuïtes, ensucrades, subversives, excitants, a tres bandes....Per això han decidit descarregar-se una nova aplicació de cites en línia, que assegura l’èxit de la cita a través de la música de Monteverdi. Tot i que igual que en les seves àries i madrigals, de vegades les cites també poden acabar sent dramàtiques, impossibles, desconcertants, decebedores, hipòcrites i hilarants. Un joc de cites creuades que portarà als personatges a viure una espiral d’emocions a la recerca de la cita ideal.


Quinteto Dequera. Dissabte 20 de juliol, 22 h, Casal de Cultura

El Quinteto Dequera neix amb la idea d’explorar les últimes composicions per a Quintet que va enregistrar Astor Piazzolla, a través d’una formació instrumental diferent de l’original. Mantenint la riquesa tímbrica de les seves composicions, i inspirats en l’estil interpretatiu dels músics de les seves últimes formacions, la proposta suggereix les noves possibilitats que dona la seva música quan es trasllada a un conjunt nou.
Totes les composicions estan fetes a partir de moltes de les variables que va adquirir la música d’Astor Piazzolla: les referències rítmiques i interpretatives del tango, les influències harmòniques, formals i sonores de compositors tant de la música clàssica com de la contemporània i la participació de certs elements del jazz. En les seves últimes gravacions, Piazzolla sintetitza tots els elements portant l'esperit del tango a nous horitzons sonors.


Més informació al programa de les Nits musicals.

Darrera actualització: 25.06.2019 | 08:46