Informació sobre els Casals d'Estiu

Dilluns, 18 de maig de 2020 a les 12:42

Des de l'Ajuntament de Vallromanes s'està treballant per oferir, com cada any, els Casals d’Estiu als infants i joves de Vallromanes. Aquest any les activitats s’adaptaran rigorosament a les normatives dictades pel Departament de Salut de la Generalitat per garantir la seguretat dels participants. Estarem condicionats per l’evolució de la pandèmia, però precisament per les repercussions que té aquesta en la vida diària de tothom, és important oferir unes activitats de lleure per poder treballar la situació i les emocions relacionades.

Les inscripcions al Casal d’Esport i al Casal de les arts escèniques estaran disponibles al web de l’Ajuntament a partir del dia 20 de maig i fins al 29 de maig.
Treballem amb iniciar els Casals el 29 de juny, però per poder-ho fer, la nostra zona ha d’haver entrat en la fase 3 del desconfinament i hores d’ara no podem assegurar que això sigui així. Si es retardés, els Casals començarien en el moment en que s’inicia la fase 3.
Per aquesta raó només es cobrarà una reserva de plaça de 50 euros en un primer moment i el pagament definitiu es farà un cop iniciat l’activitat. Si finalment no es pogués fer, la paga-i-senyal es retornarà immediatament. Les reunions de preparació es faran virtuals i d’aquí 15 dies aproximadament per poder recollir al màxim les informacions actualitzades que ens han de facilitar les autoritats i que estan canviant molt ràpidament. Aquest any els infants i joves empadronats a Vallromanes tindran preferència sobre els que arriben d’altres municipis, ja que la oferta de plaça ha de ser més baixa que habitualment per poder garantir l’aplicació correcta de les mesures de seguretat. S’utilitzarà el barem de l’ordenança aprovada: https://bop.diba.cat/temp/06_022013013043.pdf

Darrera actualització: 20.05.2020 | 14:11