Inaugurada la nova seu de la Guàrdia municipal

Dimecres, 18 de desembre de 2019 a les 13:20

Aquest dimarts, 17 de desembre, s’han inaugurat les noves dependències de la Guàrdia municipal. La seu s’ha traslladat del carrer Mossèn València a l’antic local de l’Associació de la Gent Gran, a l’avinguda Vilassar de Dalt (núm. 6-8). Amb aquesta nova ubicació, es duplica la superfície de l’equipament policial en passar dels 40 m2 als 87 m2.

La nova distribució compta amb un espai de recepció i atenció a la ciutadania i una àrea destinada als agents, formada per un despatx per al cap de la Guàrdia municipal, un espai de treball per a dos guàrdies, una sala polivalent per a reunions i altres activitats pròpies del servei i vestidors. Els treballs han estat realitzats per l’empresa Civil Stone i han tingut un cost de 48.279 € (IVA inclòs).

A l’acte d’inauguració, el regidor de Governació, Jordi Alburquerque, va destacar que la nova seu forma part d’un conjunt de millores al Cos de la Guàrdia municipal i a l’àmbit de la seguretat, com la recent instal·lació de càmeres de videovigilància a cinc punts del municipi.

D’altra banda, l’Alcalde, David Ricart, va assenyalar que amb les noves dependències “es tanca un triangle”, que va començar amb el trasllat de l’Associació de la Gent Gran a l’edifici de les Antigues Escoles; ha seguit amb la reubicació de la Guàrdia municipal a l’anterior espai de la gent gran; i continuarà amb l’ampliació de l’oficina de Correus amb part de la superfície de les antigues dependències policials.

Ampliació de l’oficina de Correus

Previsiblement, al gener s’iniciaran les obres de reforma de l’antiga seu policial per destinar-la al servei de Correus, que han estat adjudicades a l’empresa Construcció i Decoració S.L. per un import de 24.353,63 €. Actualment, l’oficina postal, contigua a la Guàrdia municipal, té unes dimensions molt reduïdes, 18 m2, i amb els treballs, passarà tenir-ne 42 m2.

Darrera actualització: 18.12.2019 | 14:29