'If (L'últim desig)', de Vero Cendoya, arriba al Casal aquest dissabte

Dimecres, 10 d'abril de 2019 a les 09:00

La coreògrafa i pintora Vero Cendoya porta aquest dissabte, dia 13 d’abril, al Casal de Cultura (20.30 h) IF (lL’últim desig), un viatge emocional on el cos i la paraula condueixen l’espectador a un ambient carregat de records i personatges imaginaris.

Tres germanes tornen al càmping on van passar els estius de la seva infantesa amb un propòsit, complir l’últim desig de la seva mare: ser enterrada al mateix càmping on han compartit tants moments. Amb els seus records sobre la taula, comencen a sorgir les imatges.

Vero Cendoya ha treballat com a intèrpret amb Sol Picó, Mudances (dirigida per Àngels Margarit), Bubulús (de Carles Sales) o amb Mar Gómez, entre altres. El 2008 va crear la seva pròpia companyia de teatre-dansa. Amb l’obra La Partida, que dirigeix, ha guanyat el Premi de la Crítica 2015 i el Premi Moritz 2015.

Entrades

Les entrades per a IF (L’últim desig) es poden comprar mitjançant la plataforma Entrapolis.com o a taquilla. El preu és de 12 € i de 6 € per als majors de 65 anys i menors de 30. Aquest espectacle està inclòs en l’abonament del Casal.

Darrera actualització: 09.04.2019 | 14:35