Es realitzen treballs de manteniment a carrers de Can Corbera amb àrid reciclat

Dimecres, 30 de juliol de 2014 a les 00:00
Shan realitzat treballs de manteniment a carrers de la urbanització Can Corbera utilitzant àrids reciclats dels residus de la construcció. Lavantatge daquest reciclatge és lobtenció duna nova matèria primera aprofitant part de la quantitat de residus que es destinen a labocador, reduint així el nombre de recursos naturals a extreure.

Lactuació ha consistit en la col·locació duna capa de 10 cm de gruix dàrid reciclat amb marcatge CE, utilitzant 3.100 tones, procedents de la planta de les Franqueses que té Tecnocatalana de Runes. Daquesta manera, sha aconseguit un ferm més fort i compacte.

Els treballs, realitzats aquest mes de juliol i amb un cost de 9.648,54 (IVA inclòs), han estat executats per lempresa Els Avis de la Fusta i la Brigada municipal. Els Avis de la Fusta sha encarregat de lesplanació, estesa de material i reg amb tractor cuba amb aigua no potable. La Brigada municipal ha realitzat els treballs de compactació.

LAgència Catalana de Residus ha atorgat una subvenció que cobreix la despesa de la compra i el transport de làrid reciclat. El trasllat del material ha anat a càrrec de lempresa Segú.

La darrera actuació en aquest punt ha consistit a espargir sal pels camins, el que permet mantenir la calçada lleugerament humida per impedir que la pols s'aixequi i s'escampi. 

Darrera actualització: 06.02.2017 | 17:00