Es posa en marxa l’Agrupament Escolta Vallromanes

Divendres, 23 de novembre de 2018 a les 10:00

El projecte de creació de l’Agrupament Escolta Vallromanes arrenca amb 9 joves amb títol de monitor i monitora. La previsió és que al gener comencin les inscripcions per a les nenes i nens interessats a formar d'aquesta proposta educativa en el lleure.

Durant les properes setmanes, fins a finals d’any, els 9 joves realitzaran a Barcelona la formació complementària a la de monitor i monitora d’activitats en el lleure. Després de les festes nadalenques, s’obrirà el període per a inscriure’s en el nou Agrupament Escolta Vallromanes. Els nens i nenes faran les activitats els dissabtes a la tarda i tindran el cau provisionalment al Casal de Cultura.

L’Agrupament Escolta Vallromanes té com a finalitat oferir a la població de 6 a 18 anys propostes de lleure amb valors educatius, basades en l’autonomia, l’assumpció de responsabilitats i el respecte a la natura i als altres.

Aquest projecte està impulsat per l’Ajuntament de Vallromanes amb l’objectiu d’oferir als infants i joves un àmbit educatiu en el lleure i compta amb el suport de l’Agrupament Mas Guinardó de Barcelona, que des de fa anys realitza excursions a Vallromanes.

Darrera actualització: 23.11.2018 | 13:32