El nou Casal de la Gent Gran i el Centre de Dia s’inauguraran el diumenge 27 de maig

Dimecres, 23 de maig de 2018 a les 09:00

Aquest diumenge, 27 de maig, s’inauguraran el nou Casal de la Gent Gran i el Centre de Dia, ubicats en l’edifici que va albergar l’escola del poble de 1933 a 2006.

L’immoble, des de llavors en desús, ha estat reformat per a aquests nous usos, tal com es va decidir en la consulta ciutadana de 2014, on el 59% dels votants van optar per fer a les Antigues escoles un casal de la gent gran i un centre de dia.

El nou Casal de la Gent Gran, que se situa en la planta baixa de l’edifici remodelat, serà dirigit per l’Associació de la Gent Gran i es posarà en marxa aquest diumenge, dia 27 de maig, amb la inauguració. El Centre de dia, ubicat al primer pis de les Antigues escoles, és de titularitat municipal i es gestionarà de forma indirecta mitjançant concessió administrativa. La previsió és que entri en funcionament durant el 2018.

Acte d'inauguració

L'acte d’inauguració començarà a les 12 h i estarà presidit per l’alcalde, David Ricart, i comptarà amb les intervencions del vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona, Martí Pujol, i del president de l’Associació de la Gent Gran, Alfonso Illescas. L'esdeveniment anirà amenitzat per les actuacions del Taller de dansa infantil, del grup vallromaní En Clau de Gòspel i de la Coral de Vallromanes. En finalitzar, hi haurà un aperitiu popular.

Darrera actualització: 23.05.2018 | 10:03