El divendres 18 arrenca la festa major de Sant Vicenç

Dilluns, 14 de gener de 2019 a les 12:30

Des d’aquest divendres, dia 18, i fins al 27 de gener se celebrarà la festa major d’hivern de Vallromanes amb una quinzena d’actes per a totes les edats.

El programa arrenca divendres dia 18 amb una exhibició de rap amb Levico i convidats (espai jove Àrea51, 19 h) i un concert i ball de swing amb la Swing Tenes Band (Casal de Cultura, 21 h). La festa continuarà dissabte dia 19 amb una melé de petanca organitzada pel Club Petanca Vallromanes (9 h al camp de futbol), l’Escape Room (17 h, a l’Àrea51) i el tradicional sopar de festa major (21 h, al Casal de Cultura), en què els assistents podran portar-se l’àpat de casa o bé sopar escudella casolana per 4 €. En cas d’elegir aquesta segona opció, s’ha de fer reserva a l’Ajuntament com a data límit el dijous 17 de gener. El sopar donarà pas a música i ball el Dj. Don Hueso (23 h, al Casal).

23è Concurs de pintura ràpida

Un dels actes consolidats de la festa major de Sant Vicenç és el concurs de pintura ràpida, que aquest any arriba a la 23a edició. Es tracta d’una cita ineludible per als pintors, que s’escampen pel poble durant el matí. Posteriorment, els quadres es mostraran a la Plaça del Casal i es farà el lliurament de guardons (13.30 h). Les obres s’exposaran al Casal de Cultura del 25 de gener al 22 de febrer (entrada gratuïta). Aquest any, es lliuraran set premis, que sumen una dotació econòmica de 2.900 €. Els patrocinadors són: Sorea, Boquet, Clece, Club de Golf Vallromanes, Bisbal Casacuberta, Layret i Puça Espectacles.

Durant el matí se celebraran altres activitats, com tir a l’arc, organitzat pel Club Arquers Vallromanes (10 h, al camp de futbol).

Fira de l’adopció de gossos

Aquesta any, com a novetat, l’Ajuntament organitza una desfilada de gossos en adopció per ajudar-los a trobar casa (diumenge 20, d’11 h a 14 h, a la Pista coberta). L’acte anirà acompanyat d’activitats d’habilitats canines obertes al públic. La fira de l’adopció comptarà amb la participació de Help Guau, APAG, SPAM, Associació Vincles i Veterinari La Riera.

Espectacles teatrals

Paral·lelament (diumenge 20, a les 12 a la Pista coberta), es representarà l’espectacle familiar Conseqüències, la nova creació de la Companyia Moveo que explora a través del moviment les relacions entre la nostra vida diària i el temps accelerat en què vivim. L’obra té d’intèrprets al professor teatral del Casal Xavier Palomino, Agnès Jabbour, Núria Planes, Pino Steiner i Adrià Viñas.

A la tarda (19.30 h al Casal) continuarà l’activitat teatral amb Follow the leader, de la Companyia Xevixavisou, que pretén retre homenatge als grans músics i als seus nombrosos fans i ens convida a reflexionar a l’entorn de la fama en l’escena musical (venda d’entrades: Casal de Cultura i www.entrapolis.com. Preu: 5 €).

Els actes continuaran dilluns 21 de gener, festa local, amb jocs infantils (11 h, Plaça de l’Església i l’aperitiu popular de festa major (13 h, Pl. Església). La missa solemne es farà el dimarts 22 de gener, diada de Sant Vicenç, a les 12 h.

El programa festiu continuarà el dissabte 26 amb l’actuació de la Coral de Vallromanes i Unió Coral Centre i Energia (19 h, al Casal de Cultura) i clourà el diumenge 27 (18 h, al Casal de Cultura) amb el concert del grup En Clau de Gòspel i Rock&Gòspel.

Consulta el programa aquí.

Darrera actualització: 14.01.2019 | 13:13