El Casal de Cultura acull el 25-N l’obra ‘3,2,1... Zero’, contra la violència masclista

Dilluns, 23 de novembre de 2020 a les 12:00

El 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, el Casal de Cultura oferirà 3,2,1... Zero. Contra la violència de gènere. L’obra, de la companyia La Jarra Azul, està dirigida per Òscar García, qui ha estat tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Vallromanes. Inicialment, l’espectacle s’havia de representar el 14 de novembre, però es va haver d’ajornar a causa de les restriccions per la COVID-19.

3,2,1... Zero. Contra la violència de gènere començarà a les 15 h i anirà precedida de la lectura del manifest pel 25-N, a càrrec del Govern municipal.

Compra d’entrades

L’obra es podrà veure presencialment al Casal de Cultura o per streaming. Les entrades presencials es poden comprar al Casal de Cultura a 3 € i els tiquets per a la versió en línia a www.entrapolis.com a 1 €. “És un preu simbòlic per donar valor i suport a la cultura, un dels sectors més castigats per la crisi del coronavirus”, assenyala el regidor de Cultura i responsable del Pla d'Igualtat, Jordi Madaula.

A la representació de l’espectacle, hi assistirà el grup de 1r d’ESO de l’Institut Escola Els Tres Pins.

Especial Ona Jove, de Ràdio Vallromanes

L’espai Ona Jove de Ràdio Vallromanes farà un especial amb motiu del 25-N dijous 26 a les 19 h i dissabte 28 a les 12 h. Posteriorment, el podcast estarà disponible a http://radio.vallromanes.cat/radios/ona-jove. Entre les temàtiques, s’abordarà l’obra 3,2,1... Zero. Contra la violència de gènere, i es farà una entrevista a un membre de l’equip de la cooperativa Candela, basada en l’educació de valors per prevenir les violències masclistes i sensibilitzar la població sobre aquesta qüestió.

Darrera actualització: 23.11.2020 | 10:26