Dijous 5 de juliol, presentació de la proposta del I Pla d’Igualtat de Gènere de Vallromanes

Dilluns, 2 de juliol de 2018 a les 09:30

El dijous 5 de juliol es presentarà a les 19 h al Casal de Cultura de Vallromanes la proposta del primer Pla d’Igualtat de Gènere de Vallromanes. La presentació anirà a càrrec de l’alcalde, David Ricart; del diputat delegat de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia; i de la tècnica de la consultoria FEM Elena La Torre.

La proposta del Pla d’Igualtat de Gènere, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, recull les accions previstes per al període 2018-2021 per millorar les situacions de les dones i avançar cap a una equitat de gènere. És un document viu i obert a noves aportacions i ajustaments.

El 15 de setembre de 2016, en sessió plenària l’Ajuntament de Vallromanes va aprovar per unanimitat una moció per a la defensa del dret de les dones al treball en igualtat d’oportunitats. A finals del 2017 es va començar a treballar en l’elaboració del Pla amb la realització d’un qüestionari online per detectar necessitats del municipi des de la perspectiva de gènere. Al març de 2018 es va realitzar una sessió participativa amb la ciutadania per començar a redactar el document recollint aportacions, que va anar seguida d’una sessió tècnica amb personal de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 02.07.2018 | 12:59