Concurs per triar logotip per a l'Institut-Escola Els Tres Pins

Dijous, 4 de juny de 2020 a les 10:37

Els Tres Pins, fins ara CEIP i que inciarà el curs 2020-2021 ja com a Institut-Escola, ha convocat un concurs de disseny per escollir el logotip del reconvertit centre educatiu.

El certamen, gestionat per l'AMPA, està obert a totes les persones que tinguin actualment relació amb l’escola. Les propostes, que es poden fer individualment o en grup, s’han de presentar com a data límit el 12 de juny (15 h), al correu electrònic escola3pinsampa@gmail.com.


BASES
1. Objectiu:
La present convocatòria té com a objectiu el disseny d’un logotip destinat a representar la identitat del nou Institut-Escola.

2. Participants:
El concurs està obert a qualsevol persona amb relació actual amb el centre. El disseny del logotip es pot realitzar a nivell individual o en grup.

3. Terminis:
El període de presentació s’inicia l’1 de Juny i finalitza el 12 de Juny, a les 15h, de 2020.

4. Jurat:
Estarà format per un membre de cada òrgan del consell escolar (excepte AMPA que gestiona): un/a representant de l’equip de mestres de l’escola, un/a representant de la directiva de l’escola, un/a representat de l’Ajuntament, un/a representant pares/mares i un/a representat del PAS. També un/a artista local i un/a alumne de 6è.

5. Presentació del disseny:
El disseny haurà d’incloure un logotip-dibuix a tres colors, que representi l’escola i haurà de ser original e inèdit.

El disseny, de tècnica totalment lliure, s’haurà de poder adaptar a qualsevol mitjà de difusió: paper, digital… Les mides del logotip hauran de ser com a màxim 5cmx5cm, sense que això vulgui dir que el logotip sigui quadrat. Es podrà presentar en suport digital jpeg,eps,ai o pdf. Les propostes cal presentar-les via mail a: escola3pinsampa@gmail.com, seran gestionades exclusivament per la persona responsable del procés, que no formarà part del jurat. S’encarregarà de recopilar totes les propostes rebudes eliminant las referències del seu autor.

6. Resultat:
El dia 15 de Juny de 2020 es comunicarà el nom del disseny escollit a la nostra web i xarxes socials.

7. Exposició:
Totes les propostes seran exposades a les nostres xarxes socials.

8. Condicions:
La participació en el concurs implica l’acceptació d’aquestes bases i en el moment que es doni el premi al concursant guanyador/a, aquest acceptarà possibles canvis en el dibuix per necessitats tècniques i cedirà els drets d’autor per que l’Institut-Escola en pugui fer ús.

Per a mes informació, podeu contactar amb l’AMPA al mail: escola3pinsampa@gmail.com.

Darrera actualització: 04.06.2020 | 11:43