Comunicat del Govern municipal en resposta a les falses acusacions del Club de Bàsquet Vallromanes

Dimecres, 25 de setembre de 2019 a les 10:00

El Govern municipal de l’Ajuntament de Vallromanes, en relació al torneig 3x3 de bàsquet de Festa Major, vol manifestar el següent:

  1. Des del Govern municipal, no deixarem que la Festa Major es polititzi i continuarem treballant perquè ningú se senti exclòs i vetllant per la participació de totes les entitats.
  2. Els senyors Carrillo i Marimon, vicepresident i president del Club de Bàsquet Vallromanes són alhora regidors del grup municipal GdV a l’oposició, polititzant una entitat esportiva no li fan cap favor a la pràctica de l’esport.
  3. El Govern municipal, conscient de la importància d’oferir l’activitat de bàsquet dins del programa de Festa Major, i d’acord amb la Comissió de Festes va oferir al CB Vallromanes tres dies possibles perquè se celebrés el torneig (una verbal i 2 per escrit): dissabte 21, diumenge 22 i divendres 27. L’Ajuntament va informar electrònicament d’aquestes dates alternatives al CB Vallromanes i les notificacions van ser rebutjades.
  4. El Govern municipal lamenta que mitjançant una entitat esportiva es vulgui polititzar la Festa Major, amb escrits que no s’ajusten a la realitat i que assenyalen regidors en particular, la qual cosa indica el caràcter personal i polític de l’assumpte.
Darrera actualització: 25.09.2019 | 10:15