Arrenca el cicle de passejades per a la gent gran 'A cent cap als cent'

Divendres, 15 de novembre de 2019 a les 11:00

Aquest dimecres, dia 13, s’ha iniciat una nova edició del programa A cent cap als cent, que té com a objectiu promoure la salut del col·lectiu de les persones grans amb caminades per pistes i camins molt suaus.

La primera sortida ha estat a Centelles, amb una passejada de 7 quilòmetres per camins rurals i dins del municipi i ha comptat amb la participació de 35 vallromanins i vallromanines. Els i les caminants, acompanyats d’una explicació guiada, han visitat punts històrics, entre ells el Molí de la Llavina, amb una antiguitat de centenars d’anys. Els i les visitants han pogut veure el mecanisme del molí i degustar formatges artesans.

El cicle de passejades continuarà el 22 de gener a Caldes de Montbui. La tercera caminada es farà el 19 de febrer a Begues; i la quarta, el 18 de març a Vallromanes. Hi haurà també una sortida i festa de cloenda (data per determinar).

A cent cap als cent està coorganitzat per l’Ajuntament de Vallromanes i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Associació de la Gent Gran.

Darrera actualització: 15.11.2019 | 11:18