Aprovat el reglament i establiment del servei del Centre de dia

Divendres, 13 d'abril de 2018 a les 10:30

El Ple de l’Ajuntament, celebrat en sessió extraordinària aquest dijous 12 d’abril, ha aprovat el reglament i establiment del servei del nou Centre de dia, pas previ a la seva adjudicació i posada en funcionament. La proposta ha comptat amb els vots a favor de MxV-ERC i IVALL i l’abstenció dels grups municipals PDECAT i GdV.

El Centre de dia s’ubicarà al primer pis de les Antigues escoles i es preveu que entri en funcionament durant el 2018. A la planta baixa se situarà el Casal de la Gent Gran, gestionat per l’Associació de la Gent Gran, que es posarà en marxa al maig. Les dues plantes es comunicaran per un ascensor i escales internes.

El Centre de dia, de titularitat municipal, es gestionarà de forma indirecta, mitjançant concessió administrativa. A aquest espai, de 163,56 m2 útils, es podrà accedir per la passera situada al carrer Joan Carsi i per l’interior de l’edifici de les Antigues escoles. Tindrà una capacitat de 17 places i els usuaris i les usuàries hauran de tenir una vinculació preferent a Vallromanes.

El reglament aprovat en sessió plenària, regula, entre altres, els serveis, drets i deures dels usuaris i usuàries i procediment d’admissió (pots consultar el reglament aquí).

El 27 de maig, inauguració

Actualment s’estan ultimant els treballs per adequar les Antigues escoles als nous usos de l’equipament. La remodelació de l’edifici ha tingut un cost de prop de 641.000 euros, 260.000 dels quals han estat subvencionats per la Diputació de Barcelona. La inauguració del nou equipament es farà el proper 27 de maig.

Darrera actualització: 18.04.2018 | 14:49