Actes Diada Nacional de Catalunya 2018

Dimecres, 12 de setembre de 2018 a les 00:00

Enguany els  actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya es van iniciar el  dilluns 10 de setembre,  amb un concert d’havaneres a càrrec del grup “Els escamarlans de Palau”. L´acte va tenir lloc al recinte del nou Casal de la Gent Gran amb l´assistència de 150 persones.

La tradicional ofrena floral commemorativa de la Diada Nacional de Catalunya, es va dipositar puntualment a la plaça Onze de Setembre. L´acte, es va iniciar amb la participació de la coral de Vallromanes que va cantar dues cançons. Convocat per l´Ajuntament de Vallromanes, van assistir els següents partits i associacions: Més per Vallromanes-Esquerra, PdCAT, Independents de Vallromanes, Gent de Vallromanes, CUP, Solidaritat, Els Verds, Assemblea Nacional Catalana, Associació de la Gent Gran, Associació de Dones, La Brúixola, En Clau de Gospel, Club de Petanca, Vallromanes Escacs Club, Valltocats i l´ Associació de Veïns de Can Palau.

El nostre alcalde, va llegir el discurs institucional del Govern a l´exili. L´acte va concloure amb el cant de l’himne nacional “Els Segadors”

Darrera actualització: 12.09.2018 | 16:04