Actes a Vallromanes a favor de La Marató de TV3

Dimecres, 28 de novembre de 2018 a les 11:00

Vallromanes torna a celebrar actes per recollir fons per a La Marató de TV3, aquest any dedicada al càncer.

Les activitats per recaptar diners per a aquest projecte solidari són:

Sopar de cabàs, bingo solidari i música

La Comissió Pro Marató de Vallromanes, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza per al dissabte 8 de desembre un sopar de cabàs (no cal reservar taula) a les 21 h a la sala Teatre del Casal de Cultura i un bingo solidari (també una partida especial de bingo infantil). Els assistents gaudiran d’una gran selecció musical dels anys 80 gràcies a la iniciativa i col·laboració desinteressada del DJ. Albert Pocurull.

Un any més, la Comissió Pro Marató de Vallromanes organitza un sorteig de quatre paneres solidàries amb productes i serveis elaborades amb aportacions de l’Ajuntament i establiments del municipi i de comerços vinculats a Vallromanes. El sorteig se celebrarà el diumenge 16 de desembre a les 13.30 h a la Plaça de l’Església. Les paperetes del sorteig es poden comprar per 5 € (cada papereta té 10 números).

Música amb Andrea Motis & Joan Chamorro

El Casal de Cultura acollirà el dissabte 15 de desembre a les 20.30 h l’actuació musical Emotional Dance, amb Andrea Motis & Joan Chamorro, considerats la revelació del jazz català.

Open agility 

El dissabte 15 de desembre a les 14 h al camp de futbol se celebrarà l'Open agility, organitzat pel Club Agility Santa Quitèria amb col·laboració de l’Ajuntament de Vallromanes.

Caminada solidària

El Club BTT Trinxacadenes organitza per al diumenge 16 de desembre una caminada popular de 7,5 km per corriols i camins forestals. La sortida serà a les 9.30 h de la Pista coberta i finalitzarà a la Plaça de l’Església. El preu de la inscripció és de 5 €.

Solidaritat a la Plaça de l’Església

El diumenge 16 al matí la Plaça de l’Església acollirà diverses activitats per aconseguir fons per a La Marató de TV3. La Comissió Pro Marató farà un esmorzar solidari; les dones del Casal de la Gent Gran posaran a la venda articles artesans i manualitats; el Club Petanca Vallromanes sortejarà una espatlla de pernil i l’AMPA de l’escola Els Tres Pins vendrà plantes de Nadal.

 Gòspel i teatre

En Clau de Gòspel cantarà per a La Marató el diumenge 16 de desembre a les 18 h al Casal de Cultura. El grup vallromaní anirà acompanyat d’altres tres formacions de gòspel. Prèviament, actuarà el grup teatral Teatrevits.

Darrera actualització: 28.11.2018 | 20:04

Imatges

Paneres solidàries