A l'octubre torna l'escola esportiva municipal

Dimarts, 24 de setembre de 2019 a les 11:00

A l’octubre torna l’escola esportiva a la Zona Esportiva Municipal, adreçada a infants a partir dels 4 anys. Les activitats programades són: minitennis i minipàdel, tennis i pàdel d’iniciació, tennis (perfeccionament) i multiesport.

Activitats:

Minitennis/ Minipàdel

Presa de contacte amb l’esport mitjançant jocs i adaptant materials i dimensions del terreny de joc. Destinat a edats de 4 a 6 anys.

Tennis/pàdel iniciació

Aproximació a l’esport adaptant materials però començant a conèixer dimensions del camp real i normes de l’esport. Destinat a edats d’entre 7 i 10 anys.

Tennis. Perfeccionament

Pràctica de l’esport en tot el seu context, i sense adaptacions. Destinat a infants majors de 10 anys i que prèviament hagin passat per iniciació

Multiesport

Pràctica de diferents esports, ideal per aquells que no es volen tancar en un sol esport o bé encara no tenen clar quin esport triar. Destinat a edats entre els 8 i 12 anys.

Consulta preus i horaris aquí.

Fitxa d’inscripció aquí (un cop emplenada, es pot enviar per correu electrònic a esportsvallromanes@diba.cat o lliurar-la presencialment a la Zona Esportiva Municipal).

Darrera actualització: 24.09.2019 | 12:59